WELCOME TO MY BLOG.ENJOY HERE! | Dashboard | +Follow

Cikyattst0ry
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 1 January 2014 | 00:35 | 0 Atasinchi
As'salam.... Happy New Year all readers...!!! hmm,sambut kat mana new year?? Aku setiap tahun sambut dekat rumah je, yela rasa macam serabut bila pergi tempat ramai orang. Sepanjang 2013 banyak yang telah aku harungi. Biasanya tahun baru orang akan tetapkan azam baru,azam aku tahun 2014 ni ape ye?? Dalam sibuk-sibuk aku dalam pelajaran, cinta aku tak akan aku sia-siakan.. Eveerything in my mind is you.. Macam awak cakap,


Saya pun mengharap benda yang sama. Mengharap hubungan ini menjadi yang halal adalah impian saya. But jangan lupa, persediaan ke peringkat seterusnya dalam hubungan ni perlu prepare betul-betul... Ilmu mesti cukup, sama-sama kita belajar nanti. All i need is you. 

Ini awal perkenalan kita.. Ingat lagi tak awak??? 








Lepas tu kita stop kejapkan... 
Lama jugak,sampaikan masa tu saya dah mula boleh lupakan awak walaupun masa tu saya teramat sakit sangat,sampailah kita kembali semula. 















That all for today.. daaaaa.....



cerita lama latest one


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕



My name is Nurhayati. Cik Yatt for short.This is my Official Blog so It's Real of me. Please leave ur comment dengan klik atasinchi sahaja.
Please be nice here and don't copy what's mine!
I've CCTV here >.<
_______________________________________
◕ Scream Here ◕

ceritatera ku..!

___________________________________________ Instagram _____________________________________________________________